Откуп аутомобила у Србији и Београду, одличне цене

Booom Auto Mieten Belgrad | Logo
Booom Auto Mieten Belgrad | Anschrift Arsenija Carnojevica Boulevard 88, Belgrad BUCHEN
Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon
Рент а цар аеродром Београд | Откуп аутомобила

Откуп аутомобила

Ко смо ми?
Откуп аутомобила, Откуп аутомобила Београд, Откуп аутомобила Србија – ми постојимо и послујемо више од 20 година. Бавимо се откупом половних, хаварисаних, старих аутомобила, теретњака и возила свих типова и врста. 

Где се налазимо?
Откуп аутомобила (возила) Србија налази се у Београду у улици Београдска 36, где је лоциран наш центар и плац са возилима. 

Које типове и врсте аутомобила и возила откупљујемо?
Откуп аутомобила врши откуп свих врста, типова и брендова половних, хаварисаних и старих аутомобила, теретњака и других возила, без обзира на стање, пређену километражу и годину производње. 

У којим градовима Србије вршимо откуп аутомобила? 
Присутни смо у свим градовима и општинама Србије. Откуп аутомобила и возила вршимо брзо и ефикасно. Када нас позовете, наши стручњаци за процену вредности аутомобила или возила долазе у најкраћем могућем року на вашу адресу. 

Које су цене откупа аутомобила (возила)?
Гарантујемо најбоље цене откупа аутомобила или возила у Београду и Србији. Спремни смо за сваки довогор са вама у жељи да вам понудимо најбољу цену откупа.

Како да нас контактирате?
Уколико желите да се консултујете са нама или да закажете процену вашег возила, молимо вас позовите нас на 063 733 39 96 или нам пошаљите упит преко странице контакт,  сајта https://otkupautomobilasrbija.rs или https://otkupautomobilasrbija.rs/srbija/otkup-vozila-beograd

Booom Auto Mieten Belgrad Flughafen | Kontakt Booom Auto Mieten Belgrad - Call to action

Wie können Sie uns kontaktieren?

Sie möchten ein Auto buchen oder haben weitere Fragen? Nehmen Sie jetzt Kontakt mit uns auf!