Najbolji rent a car u Beogradu, dugoročni najam, Booom rent a car aerodrom Beograd

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Rent a car aerodrom Beograd | Iznajmljivanje auta na aerodromu u Beogradu

Iznajmite auto na aerodromu Nikola Tesla

Tražite pouzdanu i sigurnu rent a car agenciju na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu? Pitate se koja rent a car agencija na beogradskom aerodromu nudi najbolje uslove za najam vozila? Na pravom ste mestu, jer Booom Car Rental Group više od 3 godine uspešno posluje i iznajmljuje kola na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Saznajte više o našim uslugama.

Avionski prevoz

Putovanje avionom više nije samo stvar luksuza. Zahvaljujući niskobudžetnim cenama leta i ubrzanom razvoju avio saobraćaja, sve je veći broj gostiju i turista iz inostranstva koji dolaze ili odlaze iz Srbije avionom.

Avion je najbezbednije prevozno putničko sredstvo i to je najvažniji razlog što broj letova i dolazaka na beogradski aerodrom raste iz godinu u godinu. Aerodrom Nikola Tesla je lociran oko 15 kilometara izvan grada. Upravo zbog te udaljenosti javlja se jedan manji problem, a to je kako stići do grada i koji prevoz koristiti u Beogradu.

Koja je najpouzdanija vrsta prevoza u Beogradu?

Postoji nekoliko opcija za kretanje po Beogradu. Putnici mogu koristiti gradski prevoz, neki lokalni taksi servis ili mogu da pozovu lokalnu rent a car agenciju kako bi iznajmili neki auto. Ovo poslednje postaje sve popularnije, jer pruža mnoge pogodnosti u odnosu na gradski prevoz i taksi.  

Korisnici naših rent a car usluga su uglavnom ljudi iz sveta biznisa, porodice i mlađa populacija gostiju i turista koji se odlučuju za iznajmljivanje vozila u našoj rent a car agenciji.

Gradski prevoz u Beogradu

Nažalost, hteli mi to da priznamo ili ne, gradski prevoz u Beogradu nije savršen. Gradska vozila konstantno kasne i ne drže se planiranog rasporeda vožnje. U Beogradu je nedovoljan broj autobusa već godinama unazad, a zbog velikih ruta koju prelaze, broj aktivnih vozila se vikendom smanjuje. Ukoliko se propusti jedan autobus, vrlo često se dugo čeka na sledeći. Dobra strana korišćenja autobuskog javnog prevoza u Beogradu je niska cena karata. Beograd ima nekoliko gradskih autobuskih linija koje idu do aerodroma. Pored autobuskih linija postoji još jedan mini autobus koji ide skraćenom rutom, ali je dosta skuplji i ne može da primi veliki broj putnika. 

Taksi prevoz od i do aerodroma Nikola Tesla

Kada je reč o taksi servisima, Beograd ima veliki broj registrovanih taksi udruženja koje nude usluge i prevoz do i od aerodroma Nikola Tesla. U odnosu na gradski prevoz, taksi je brži, udobniji, ali skuplji. Ponekad se dugo čeka na slobodno taksi vozilo, bez obzira što u Beogradu ima oko 10.000 takstista. Vrlo često se dešava da gosti naiđu na nereregistrovanog taksi prevoznika kojeg u Srbiji popularno nazivaju "divljak". Kod ovakvih taksi prevoznika usluge vožnje od i do aerodroma su 2 ili 3 puta više nego kod taksi prevoznika koji rade za registrovana taksi udruženja.

Iznajmljivanje automobila na aerodromu Nikola Tesla

Iznajmljivanje auta na aerodromu u Beogradu je bez bilo kakve dileme najbolje rešenje za sve one koji žele nesmetano da se kreću po gradu. Uprkos povremenim saobraćajnim gužvama, u nedostatku metroa, za kretanje po Beogradu je ipak najbolje koristiti auto.

Ukoliko koristite rent a car usluge, ne morate da čekate kartu za gradski prevoz, ne morate da jurite slobodan taksi i možda ono najvažnije, vozite se sami, kada i gde hoćete. Ne zavisite od ostalih, vi kreirate svoj plan kretanja ili putovanja. 

Zato svaki put kada doputujete avionom u Beograd ili neki drugi grad u Srbiji, razmislite o našim rent a car uslugama. Kretanje po Beogradu i Srbiji će sigurno će biti dosta prijatnije i ugodnije ako iznajmite automobil umesto da koristite gradski prevoz.

Kad sumiramo sve opcije dolazimo do najboljeg rešenja za goste koji žele da se bez stresa kreću po Beogradu, a to je iznajmljivanje vozila u našoj rent a car agenciji na aerodromu u Beogradu. Udobnost, komfor koji je potreban, cena usluga i brzina kretanja po Beogradu su ključni faktori zbog kojih je rentiranje vozila u rent a car agenciji najbolji izbor za svakog posetioca i gosta u Beogradu.

Pitanje koje se samo nameće jeste kako funkcioniše iznajmljivanje automobila u našoj rent a car agenciji na aerodromu u Beogradu? Evo odgovora na ovo pitanje.

Ko sve može da iznajmi automobil?

U Booom rent a car aerodrom agenciji sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom mogu da iznajme naše automobile i vozila. Rezervacija automobila se vrši preko sajta ili preko Vibera i WhatsApp-a i to u samo nekoliko koraka. Neophodno je da pripremite sliku vozačke dozvole i lične karte, kao i datume preuzimanja i vraćanja vozila. 

Rezervacije preko našeg web sajta 

Na našem web sajtu u svakom trenutku možete pogledati dostupne modele rent a car automobila i drugih vozila. Na osnovu sopstvenih potreba vi birate koji automobil želite da iznajmite. Vozilo možemo da isporučimo kada sletite na aerodromu Nikola Tesla ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu. Vozilo se može rezervisati i telefonskim pozivom. Prilikom rezervacije uplaćuje se avans kao neka vrsta garancije. 

Koje su cene iznajmljivanja automobila Booomu?

Cene iznajmljivanja auta i vozila kreću se od 18 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može izvršiti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Kakve automobile i vozila nudimo?

Posedujemo veliki broj vozila sa manuelnim i automatskim menjačem. 

Booom rent a car aerodrom Beograd nudi veliki izbor novih rent a car vozila različitih klasa i tipova. Iznajmljujemo isključivo nove automobile i vozila, za razliku od mnogih agencija u Beogradu.

Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

Ko smo mi?

Rent a car aerodrom Beograd Booom je deo Royal Car Rental Group-e i rent a car agencija koje se više od 3 godine bavi iznamljivanjem svih tipova vozila - automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila.

Mi smo najbrža, najpouzdanija i najpoštenija rent a car agencija u Beogradu i Srbiji. Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Za iznajmljivanje automobila na duži period, Rent a car aerodrom Beograd nudi posebne cene i pogodnosti.

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge na aerodromu u Beogradu, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta i linka REZERVACIJE ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!