Booom rent a car aerodrom Beograd

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Rent a car aerodrom Beograd bez depozita | Iznajmljivanje automobila bez depozita

Rent a car aerodrom Beograd bez depozita

Želite da iznajmite automobil na aerodromu u Beogradu bez plaćanja depozita? Poznatim klijentima i korisnicima naših usluga nudimo najam vozila bez plaćanja depozita. Ukoliko ste već jednom iznajmili automobil u Booom rent a car agenciji na aerodromu u Beogradu i ako je sve prošlo u najboljem redu, mi vam nećemo naplatiti depozit.

Iznajmljivanje automobila bez plaćanja depozita

Vrlo često nam se dešava da potencijalni klijent želi da iznajmi luksuzno vozilo na jedan dan čija je vrednost preko 100.000 evra. Nažalost, u ovakvim situacijama ne odobravamo iznajmljivanje vozila bez plaćanja depozita i bez određenog iznosa raspoloživog novca na kreditnoj kartici klijenta.

Iako to može da izgleda nefer, previše je veliki rizik da se vozila velike vrednosti iznajmljuju bez depozita. Postoji čitav niz rizika koji nijedna rent a car agencija ne želi da preuzme na sebe kod rentiranja skupocenih automobila i vozila. Osim rizika od otuđivanja vozila, postoji rizici od oštećivanja vozila, saobraćajnog udesa i slično.

Nažalost, u Srbiji postoji mnogo slučajeva otuđivanja tj. krađa raznih tipova automobila koje su doživele manje ili više sve rent a car agencije u Srbiji. Otuđena vozila rent a car agencija u Beogradu završavala su u Hrvatskoj, Ukrajini, Rusiji, Nemačkoj, Austriji, Crnoj Gori, Italiji itd.

Iako su vozila u rent a car agencijama u Beogradu uglavnom kasko osigurana i od otuđivanja, svaka utaja vozila donosi mnogo problema i finansijskih gubitaka.

Kako bi rizike od mogućih problema smanjili na najniži mogućni nivo, iznajmljivanje vozila bez depozita omogućavamo samo klijentima koji su poznati i koji su već koristili naše usluge.

Kako funkcioniše proces iznajmljivanja vozila u Booom rent a car agenciji? Evo odgovora na ovo pitanje.

Ko sve može da iznajmi automobil?

U Booom rent a car agenciji na aerodromu u Beogradu sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom mogu da iznajme naše automobile i vozila. Rezervacija automobila se vrši preko sajta ili preko Vibera i WhatsApp-a i to u samo nekoliko koraka. Neophodno je da pripremite sliku vozačke dozvole i lične karte, kao i datume preuzimanja i vraćanja vozila. 

Rezervacije preko našeg web sajta 

Na našem web sajtu u svakom trenutku možete pogledati dostupne modele rent a car automobila i drugih vozila. Na osnovu sopstvenih potreba vi birate koji automobil želite da iznajmite. Vozilo možemo da isporučimo kada sletite na aerodromu Nikola Tesla ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu. Vozilo se može rezervisati i telefonskim pozivom. Prilikom rezervacije uplaćuje se avans kao neka vrsta garancije. 

Koje su cene iznajmljivanja automobila u Booomu?

Cene iznajmljivanja auta i vozila kreću se od 18 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može izvršiti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Kakve automobile i vozila nudimo?

Posedujemo veliki broj vozila sa manuelnim i automatskim menjačem. Booom! rent a car aerodrom Beograd nudi veliki izbor novih rent a car vozila različitih klasa i tipova. Iznajmljujemo isključivo nove automobile i vozila, za razliku od mnogih agencija u Beogradu.

Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

Ko smo mi?

Booom! rent a car aerodrom Beograd je deo Royal Car Rental Group-e i rent a car agencija koje se više od 3 godine bavi iznamljivanjem svih tipova vozila - automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila.

Mi smo najbrža, najpouzdanija i najpoštenija rent a car agencija u Beogradu i Srbiji. Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Za iznajmljivanje automobila na duži period, Booom! rent a car aerodrom Beograd nudi posebne cene i pogodnosti.

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge na aerodromu u Beogradu, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta i linka REZERVACIJE ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!