Booom rent a car aerodrom Beograd

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Rent a car u Beogradu | Iznajmljivanje automobila bez depozita

Rent a car u Beogradu

Rent a car u Beogradu? U moru rent a car agencija potrebno pronaći odgovarajuću. Kako da se opredelite za određenu rent a car agenciju? Da li cena rentiranja vozila treba da bude najvažniji kriterijum kada tražite rent a car? Da li ste svesni činjenice da većina renta car agencija u Srbiji poseduje vozila koja su starija od 5 godina?

Iznajmljivanje automobila u Beogradu

Ako pažljivo pretražite sve dostupne rezultate na Internetu, odnosno Google pretrazi, shvatićete da je raspon cena za rent a car usluge zaista visok. Na primer, videćete da cene variraju od 12 do 40 evra za isti model i tip vozila.

Odakle toliko velika razlika između najniže i najviše cene za iznajmljivanje automobila i vozila u Beograd? Rent a car agencije u Beogradu se dosta razlikuju po načinu na koji posluju. Mnoge rent a car agencije u Srbiji posluju na sledeći način:

  1. rent a car agencije poseduju vozila koja su starija su od 5 godina, a vrlo često su stara i po deset godina. Iako zakon u Srbiji propisuje da rent a car vozila ne smeju biti starija od 5 godina, bar 70% agencija u Srbiji u svojoj rent a car floti imaju vozila koja su starija od 10 godiina;
  2. najmanje 50% agencija u Srbiji nema kasko osigurana vozila. Ukoliko iznajmite automobil ili drugo vozilo u ovakvim agencijama, u slučaju bilo koje vrste oštećenja vozila, rent a car agencija će potraživati od vas pun iznos za nastalu štetu na vozilu;
  3. mnoge rent a car agencije u Srbiji čak dozvoljavaju zaposlenim radnicima da rentiraju svoja privatna vozila klijentima. Klijent dođe u rent a car agenciju u kojoj radnik firme ima "zeleno svetlo" da mu iznajmi svoj privatni auto koji je najčešće stariji od 10 godina. Iako ulazi u kategoriju "verovali ili ne", ovaj neverovatan vid poslovanja rent a car agencija u Beogradu i Srbiji zaista funkcioniše;

Kad saberete sve što je gore navedeno, biće vam jasno da rent a car agencija koja poseduje samo vozila koja su starija od pet godina, koja ne osigurava svoja vozila od štete u osiguravajućim kućama i u kojoj se verovatno novac koji dajete za najam ne prijavaljuje poreskoj upravi - može da vam ponudi izuzetno niske cene za dnevni najam vozila.

U redu, sad znate zašto su cene za iznajmljivanje vozila u nekim rent a car agencijama prilično niske u odnosu na konkurenciju. Vrlo retko se dešava da ozbiljne rent a car agencije koje imaju nova kasko osigurana vozila i koje plaćaju porez državi mogu da vam ponude niske cene za iznajmljivanje vozila.

Mogući rizici rentiranja vozila u "divljim" rent a car agencijama

Postoji čitav niz rizika koje preuzimate na sebe ukoliko želite da iznajmite vozilo po jeftinim cenama u rent a car agencijama čije poslovanje smo opisali gore. Ključni rizici se ogledaju u sledećim činjenicama:

  1. rizik od saobraćajne nesreće usled vožnje tehnički neispravnog i nesigurnog vozila;
  2. rizik od plaćanja štete jer vozilo nije osigurano;
  3. rizik od kvara vozila i prestanka rada vozila;
  4. rizik od iznajmljivanja vozila sa starim protektiranim gumama;
  5. rizik od iznajmljivanja vozila sa neadekvatnim gumama za određeni deo godine;
  6. rizik od iznajmljivanja vozila koje nije deo rent a car flote, već privatna svojina zaposlenih u agenciji;
  7. rizik da vam rezervisano vozilo ne bude dostupno na dan rezervacije;
  8. itd.

Mnoge od "jeftinih" rent a car agencija "iznajmljuju vozila po ceni od 10 evra po danu". Prosto je neverovatno kako uopšte neko može da nasedne na ovakvu priču i da poveruju u to da je moguće iznajmiti vozilo po tako niskoj ceni. 

Nažalost, činjenica je da jedan deo ljudi poveruju u ovakve promotivne trikove ili ako želimo na pravi način da nazoveme ovakvo poslovanje - to su prevare. Zašto je iznajmljivanje vozila po ceni od 10 evra po danu prevara?

Ako ste nekada kupili automobil niže klase i veličine na lizing, onda znate da je prosečna mesečna rata za plaćanje lizinga od 220 do 350 evra.

Uzmimo za primer najnižu mesečnu ratu od 220 evra za plaćanje lizinga za manje vozilo niže klase. Kad na ovu radu dodate troškove održavanja, osiguranja i registracije vozila, kao i tekuće troškove poslovanja (zakup prostora, plate, plaćanje poreza itd), shvatićete da će mesečni troškovi poslovanja po jednom manjem vozilu niže klase biti oko 300 evra.

Zašto bi bilo koja rent a car agencija iznajmljivala manje vozilo niže klase po ceni od 10 evra po danu, ako je vozilo novo, kasko osigurano, tehnički ispravno i ako su mesečni troškovi za njegovo održavanje oko 300 evra? Zašto bi bilo koja rent a car agencija želela da iznajmi vozilo po ceni koja ne pokriva ni osnovne mesečne troškove održavanja vozila?

Postoje slučajevi u kojima velike rent a car agencije u periodima u kojima nema posla iznajmljuju vozila po cenama koje samo pokrivaju osnovne troškove poslovanja, ali su ovakvi slučajevi sve ređi na srpskom i svetskom tržištu.

Zašto da odaberete nas?

Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Beogradu i Srbiji.

Strategija naše kompanije zasnovana je na ideji da pružimo visoko-kvalitetne usluge i jedinstvene pogodnosti kupcima koje uslužujemo. Pouzdanost, poštenje i pouzdanost su ključne vrednosti Booom rent a car-a. Mi smo posvećeni isporučivanju potpuno prilagođene usluge za svakog individualnog kupca ili firmu, po izuzetno povoljnim cenama.

Booom rent a car aerodrom Beograd nudi sledeće ključne prednosti ako iznajmljujete vozilo kod nas:

  1. Nema skrivenih troškova
  2. Nova i moderna flota
  3. Dobro održavana vozila
  4. Full kasko osiguranje
  5. Jeftine cene
  6. 24/7 tehničku i korisničku podrška
  7. Zamena automobila istog dana u slučaju oštećenja
  8. Bez depozita za duže najmove
  9. Neograničena kilometraža u lokalu
Ko smo mi?

Booom! rent a car aerodrom Beograd je deo Royal Car Rental Group-e i rent a car agencija koje se više od 3 godine bavi iznamljivanjem svih tipova vozila - automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila.

Mi smo najbrža, najpouzdanija i najpoštenija rent a car agencija u Beogradu i Srbiji. Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Za iznajmljivanje automobila na duži period, Rent a car aerodrom Beograd nudi posebne cene i pogodnosti.

Koje su cene iznajmljivanja automobila u Booomu?

Cene iznajmljivanja automobila i vozila kreću se od 18 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može izvršiti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Ko sve može da iznajmi automobil?

U Booom! rent a car agenciji sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom mogu da iznajme naše automobile i vozila. Rezervacija automobila se vrši preko sajta ili preko Vibera i WhatsApp-a i to u samo nekoliko koraka. Neophodno je da pripremite sliku vozačke dozvole i lične karte, kao i datume preuzimanja i vraćanja vozila. 

Rezervacije preko našeg web sajta 

Na našem web sajtu u svakom trenutku možete pogledati dostupne modele rent a car automobila i drugih vozila. Na osnovu sopstvenih potreba vi birate koji automobil želite da iznajmite. Vozilo možemo da isporučimo kada sletite na aerodromu Nikola Tesla ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu. Vozilo se može rezervisati i telefonskim pozivom. Prilikom rezervacije uplaćuje se avans kao neka vrsta garancije. 

Kakve automobile i vozila nudimo za iznajmljivanje?

Posedujemo veliki broj vozila sa manuelnim i automatskim menjačem. Booom! rent a car aerodrom Beograd nudi veliki izbor novih rent a car vozila različitih klasa i tipova. Iznajmljujemo isključivo nove automobile i vozila, za razliku od mnogih agencija u Beogradu.

Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge na aerodromu u Beogradu, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta i linka REZERVACIJE ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!