Iznajmljivanje auta i vozila na mesec dana, dugoročni najam, Booom rent a car aerodrom Beograd

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Rent a car aerodrom Beograd | Iznajmljivanje auta na mesec dana

Iznajmljivanje auta na mesec dana

Iznajmljivanje auta na mesec dana

Želite da iznajmite automobil ili neko drugo vozilo na mesec dana? Neophodan vam je pouzdan auto na duže vreme jer dolazite na odmor u Beograd i Srbiju? Možda je vašoj firmi potreban auto na duži vremenski period?

Ako tražite dugoročni najam automobila u Beogradu, možete se osloniti na Booom! rent a car aerodrom Beograd. Nudimo fleksibilne uslove za iznajmljivanje automobila u trajanju od jednog do šest meseci.

U našoj agenciji možete iznajmiti automobile, kombije, džipove i druge vozila na mesec dana ili duži period. Za dugoročni najam vozila nudimo posebne uslove i popust do 25%

Ko smo mi?

Booom! rent a car aerodrom Beograd je deo Royal Car Rental Group-e i rent a car agencija koje se više od 3 godine bavi iznamljivanjem svih tipova vozila - automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila.

Mi smo najbrža, najpouzdanija i najpoštenija rent a car agencija u Beogradu i Srbiji. Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Kako da iznajmite auto na mesec dana?

Proces iznajmljivanja auta na mesec dana ili na duži vremenski period je brz i jednostavan. Neophodno je da nas pozovete ili pošaljete e-mail kako biste nam dostavili sledeće informacije:

  1. tip vozila koji želite da iznajmite;
  2. vremenski period na koji želite da iznajmite vozilo (datumi preuzimanja i vraćanja vozila);
  3. podaci o fizičkom licu ili pravnom licu (firmi) na koje će se voditi ugovor o dugoročnom zakupu.

Kada primimo vaš zahtev za dugoročni najam automobila, u ekspresno brzom roku izvršićemo proveru raspoloživosti vozila. Istovremeno, naši saradnici koji se bave bezbednošću proveriće sva dokumenta koja ste nam poslali kako bi smanjili rizik od otuđivanja vozila.

Zašto da iznajmite automobil kod nas?

Strategija naše Booom! rent a car agencije zasnovana je na ideji da pružimo visoko-kvalitetne usluge i jedinstvene pogodnosti kupcima koje uslužujemo. Pouzdanost, poštenje i pouzdanost su ključne vrednosti Booom! rent a car-a na aerodromu u Beogradu. Mi smo posvećeni isporučivanju potpuno prilagođene usluge za svakog individualnog kupca ili firmu, po izuzetno povoljnim cenama.

Booom rent a car aerodrom Beograd nudi sledeće ključne pogodnosti za dugoročno iznajmljivanje automobila:

  1. Nema skrivenih troškova
  2. Nova i moderna flota
  3. Dobro održavana vozila
  4. Full kasko osiguranje
  5. Jeftine cene
  6. 24/7 tehničku i korisničku podrška
  7. Zamena automobila istog dana u slučaju oštećenja
  8. Bez depozita za duže najmove
  9. Neograničena kilometraža u lokalu
Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge na aerodromu u Beogradu, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta i linka REZERVACIJE ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!