Најповољнија регистрација возила у Београду, најбоље цене

Booom Auto Mieten Belgrad | Logo
Booom Auto Mieten Belgrad | Anschrift Arsenija Carnojevica Boulevard 88, Belgrad BUCHEN
Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon Booom Auto Mieten Belgrad | Telefon
Booom rent a car aerodrom Beograd | Регистрација возила и технички преглед Београд

Регистрација возила Београд

Ко смо ми?
Тражили сте поуздану фирму која обавља регистрацију возила у Београду? Преко нашег сајта Регистрација возила Београд можете да обавите технички преглед и регистрацију свих типова возила.

Поред регистрације, осигурања од ауто одговорности и техничког прегледа, остале услуге које пружамо како правним тако и физичким лицима су: ођава и плаћање пореза на пренос власништва на целој територији Србије, издавање пробних таблица, закључење КАСКО осигурања, издавање зеленог картона, осигурање стакала, осигурање путника, путно осигурање, технички преглед итд.

Код нас на сајту вам је доступан и калкулатор регистрације возила који је информативног карактера али довољан да можете релативно прецизно знати трошкове ваше регистрације.

У нашим техничким прегледима функционише и шалтер ПОШТЕ где се поред свих такси за регистрацију, могу вршити и уплате осталих рачуна. Нудимо више могућности плаћања физичким лицима – на више месечних рата чековима грађана, свим платним картицама као и путем административне забране.

Зашто да одабете нас?
Посебне погодности које пружамо правним лицима у циљу дугорочне и квалитетне сарадње је комплетно вођење возног парка као и одношење и доношење документације у кратком временском року. Укажите нам своје поверење и уверите се у експедитивност и ефикасност нашег тима јер наш мото је БРЗО, ТАЧНО И КОРЕКТНО.

Како да нас контактирате?
Увек можете да контактирате преко нашег сајта регистрација возила Београд: https://registracijavozilabeograd.rs

Booom Auto Mieten Belgrad Flughafen | Kontakt Booom Auto Mieten Belgrad - Call to action

Wie können Sie uns kontaktieren?

Sie möchten ein Auto buchen oder haben weitere Fragen? Nehmen Sie jetzt Kontakt mit uns auf!