O nama, Booom! rent a car aerodrom u Beogradu, Nikola Tesla, najbolja agencija u Srbiji, cena od 18 evra po danu

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Rent a car aerodrom Beograd | O nama

O nama

Booom! rent a car aerodrom Beograd

Booom! rent a car aerodrom Beograd je deo grupacije Royal Car Rental Group. Naša rent a car agencija posluje na srpskom i svetskom tržištu više od 3 godine. Bavimo se iznajmljivanjem automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Rent a car flota

Booom! rent a car aerodrom Beograd nudi veliki izbor novih vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. Iznajmljeno vozilo ili automobil možete preuzeti bez plaćanja depozita na aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom delu Beograda. 

Zašto da odaberete nas?

Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Beogradu i Srbiji.

Strategija naše kompanije zasnovana je na ideji da pružimo visoko-kvalitetne usluge i jedinstvene pogodnosti kupcima koje uslužujemo. Pouzdanost, poštenje i pouzdanost su ključne vrednosti Booom rent a car-a. Mi smo posvećeni isporučivanju potpuno prilagođene usluge za svakog individualnog kupca ili firmu, po izuzetno povoljnim cenama.

Booom rent a car aerodrom Beograd nudi sledeće ključne prednosti ako iznajmljujete vozilo kod nas:

  1. Nema skrivenih troškova
  2. Nova i moderna flota
  3. Dobro održavana vozila
  4. Full kasko osiguranje
  5. Jeftine cene
  6. 24/7 tehničku i korisničku podrška
  7. Zamena automobila istog dana u slučaju oštećenja
  8. Bez depozita za duže najmove
  9. Neograničena kilometraža u lokalu
Rent a car aerodrom Beograd - cene

Cene rent a car usluga kreću se od 18 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila

Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita za poznate korisnike naših usluga. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge

Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo?

Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Dobro došli u Booom! rent a car aerodrom Beograd.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!