Concierge Belgrade, premium usluga

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Booom rent a car aerodrom Beograd | Concierge Beograd

Concierge Beograd

Concierge Beograd je deo ∆TOP (DeltaTOP) grupacije web sajtova, sa sedištem u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Concierge Beograd je specijalizovani servis koji nudi kvalitetne usluge u svim oblastima delovanja i aktivnosti. Mi smo specijalizovani za pružanje usluga pronalaženja smeštaja, transporta, mesta u restoranima i noćnim klubovima, organizaciju događaja, sportskih aktivnosti i odlazaka u kupovinu, zdravstvene usluge itd. Tu smo da vam pokažemo najpopularnija mesta, atrakcije, kulturne spomenike, stvari koje možete da radite u Beogradu i Srbiji, uvek praćeni prelepim i šarmatnim hostesama.

Mi pokrivamo sve usluge koje su vam potrebne
Bilo da ste pojedinac kojem je potrebna pomoć zbog puno poslovnih obaveza ili korporativni klijent kojem su potrebne specijalne usluge i privilegije, mi smo tu za vas. Mi pokrivamo sve usluge, od rezervacija u najekskluzivnijim restoranima i noćnim klubovima, organizacije luksuznih putovanja, do organizacije obilazaka grada, transporta, kupovine VIP karata za rasprodate događaje.

Vaš lični concierge servis
Poslovanje ∆TOP Concierge Beograd bazirano je na tri principa:

1. Mi smo odlično povezani sa svima u Beogradu i Srbiji, i u mogućnosti smo da ponudimo najprestižnije i nedostižne usluge.

2. Mi nudimo lični (individualni) i grupni servis za naše goste;

3. Uvek smo fer prema našim gostima, jer nudimo najbolje cene za concierge usluge na srpskom tržištu.

Mi smo želimo da budemo vaš savršeni domaćin u Beogradu i Srbiji, kao i da postanete naše verne gosti. Biće nam zadovoljstvo da pružimo super kvalitetne usluge i da dobijemo preporuku za vaše prijatelje.

Ništa nas neće usrećiti kao zadovoljni i lojalni klijenti.

Cene concierge usluga možete naći ovde; CENOVNIK CONCIERGE USLUGA

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!