Autor, Boris Knežević

Booom rent a car aerodrom Beograd | Logo
Booom rent a car aerodrom Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon Booom rent a car aerodrom Beograd | Telefon
Booom rent a car aerodrom Beograd | Boris Knežević

2 posta

Kontakt:

boris.knezevic.rs@gmail.com

Autor: BORIS KNEŽEVIĆ

Osnivač i vlasnik marketinške agencije Studio 77 iz Beograda i osnivač kompanija Royal Car Rental Group i Booom! rent a car. Dugogodišnji profesor iz oblasti Internet marketing i Elektronskog biznisa u Srbiji. Predavao je na više državnih i privatnih poslovnih škola i fakulteta u Srbiji. Autor ili koautor četrnaest knjiga, udžbenika i monografija iz oblasti Biznisa, Međunarodnog biznisa, Elektronskog biznisa i Internet marketinga. Autor više međunarodnih radova iz gore pomenutih oblasti.

Kao predavač i profesor izlagao je svoj rad i održao predavanje na univerzitetu Harvard, na najelitnijem fakultetu za diplomatiju u svetu – J. F. Kennedy School of Goverment. Prošao obuku na Harvardskoj poslovnoj školi (Harvard Business School) za izvođenje i pripremu studija slučajeva prema harvardskoj metodologiji. Sertifikovani predavač i instruktor za ECDL i TOPSIM.

Kao rukovodilac projekata učestvovao u izradi nekoliko kompleksnih projekata za Vladu SRJ koji se odnose na procene opravdanosti ulaganja i vrednosti budućih investicija u slobodne i carinske zone u Srbiji.

Tokom svoje karijere radio je kao konsultant za više globalnih svetskih brendova i multinacionalnih korporacija i kompanije koje su njihovi franšizeri i zvanični predstavnici na domicilnim tržištima: Pizza Hut, Opel, Renault, Dacia, Nissan, Hyundai itd. Na regionalnom tržištu radi ili je radio kao konsultant i marketinški ekspert za mnoge renomirane firme kao što su HIT AUTO, EDEPRO, Ravelo, Prolom vodu, Glass service, Monument, Kryogas, TPZ, TOB, Auto Line, Lift Truck i druge.

Booom rent a car aerodrom Beograd | Blog

Saznajte više o najnovijim trendovima u auto-industriji i o iznajmljivanju kola u Beogradu, Srbiji i ostalim zemljama sveta.

Iznajmite auto na aerodromu Nikola Tesla

Rent a car aerodrom Beograd | Iznajmljivanje auta na aerodromu u Beogradu

Tražite pouzdanu i sigurnu rent a car agenciju na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu? Pitate se koja rent a car agencija na beogradskom aerodromu nudi najbolje uslove za najam vozila? Na pravom ste mestu, jer Booom Car Rental Group više od 3 godine uspešno posluje i iznajmljuje kola na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Saznajte više o našim uslugama.

Najbolji rent a car u Beogradu

Rent a car aerodrom Beograd | Najbolji rent a car u Beogradu

Pitate se koji je najbolji rent a car u Beogradu. Na Internetu ste pronašli bar 20 rent a car agencija koje iznajmljuju vozila. Na aerodromu Nikola Tesla takođe. Nije lako odabrati agenciju u koju ćete biti 100% sigurni. Za razliku od mnogih, mi nudimo iznajmljivanje novih rent a car vozila, uz full kasko osiguranje i neograničenu kilometražu.

Rent a car Aerodrom Beograd | Kontaktirajte nas Booom rent a car aerodrom Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!